Milí bratia, milé sestry,
obraciame sa na Vás s prosbou, aby ste aj v tejto ťažkej situácii mysleli na svoj cirkevný zbor po finančnej stránke. Už mesiac sme nemali bohoslužby a nebudú ani cez veľkonočné sviatky, čo sa odrazí aj na príjme z milodarov. Cirkevný zbor nemá iné príjmy, iba vaše milodary, ofery a cirkevný príspevok! Sme plne odkázaní na Vašu štedrosť, vďaka ktorej môžeme okrem platenia energií priebežne opravovať a zveľaďovať cirkevný majetok, ktorý by inak chátral.
Preto budeme vďační, keď prispejete akoukoľvek sumou, aj keď pošlete len to, čo by ste dali každú nedeľu, či počas sviatkov do ofery. 
Tento oznam vznikol na základe výzvy brata generálneho biskupa, ktorú si môžete pozrieť v tomto videu: https://www.ecav.sk/aktuality/oznamy/z-gbu/ofera-pre-zbory 
    Spôsob platby je jednoduchý. Môžete použiť QR kód, kde len doplníte sumu, ktorú chcete darovať. Alebo môžete zaplatiť pomocou IBAN SK67 5600 0000 0097 0829 5001, do správy pre prijímateľa uveďte MILODAR NA CC. Ak chcete prispieť hotovosťou, môžete u sestry pokladníčky alebo na fare, no najlepšie až keď pominie momentálna karanténa. 
 
 
Vopred Vám veľmi pekne ďakujeme! 
 
Dúfame, že Vám pomáhajú odkazy na bohoslužby, ktoré môžete sledovať v televízii, rozhlase alebo na internete. Na Veľkonočnú nedeľu si budete môcť pozrieť kázeň aj z Dobrej Nivy. 
Myslíme na Vás a prajeme hlavne veľa zdravia, ale tiež Božieho pokoja, požehnania a radostné prežitie veľkonočných sviatkov doma, so svojimi najbližšími.
 
Mgr. Jarmila Balková, zborová farárka
Mgr. Zuzana Smutná, zborová dozorkyňa
 
 
 

Loading

Related Posts