Krabica od topánok – Poďakovanie z Iloku

Týmto vianočným veršíkom Vám chceme zapriať nielen radostné a požehnané Vianoce, ale sa Vám chceme poďakovať aj za to, že ste mysleli na cirkevný zbor Ilok, Chorvátsko – teda na naše deti a dorast. Veľká rekonštrukcia nášho kostola stále prebieha, nakoľko bola narušená aj statika samotnej stavby, ale vďaka Pánu Bohu a mnohým modlitbám i ochotným ľuďom sme opäť pokročili. Vykonali by sme aj viac, ale držia nás financie a tento problém zasahuje aj do ďalších oblastí.

Preto sa Vám, chceme ešte raz poďakovať za vianočné balíčky, osobná vďaka najskôr patrí Evanjelickej diakonií, ktorá to všetko organizovala, ale zároveň sa chceme poďakovať aj Vašej pani farárke Mgr. Jarmilke Balkovej za sprostredkovanie, no a samozrejme najviac tým, ktorí ste vianočné darčeky balili, chystali a vkladali do nich z lásky prekvapenia pre neznáme deti. Ďakujeme!

Krajinu Chorvátsko, mnohí z Vás poznajú len cez Jadranské more, ale do Iloku od mora však treba ešte východne zájsť asi 550 km a aj preto je tento náš kraj chudobnejší. Preto sa radujeme, že ste aj takýmto spôsobom pomohli nášmu ECAVS Ilok a našim deťom na Štedrý večer vyčaríte nejeden úsmev na tvári.

Nech Vám Pán Boh odmení Vašu štedrosť.
Teda ešte raz požehnané a radostne Vianoce, alebo aj Blagoslovljen i sretan Božić!

Evanjelickí farárovci Sajákovci Dušan a Boženka
a (ECAVS) cz. Ilok.

originál ďakovného listu

Ilok – Chorvátsko
Ilok – Chorvátsko – mapa

 

 

 

Loading

Related Posts